Роман БЕЗУС – найкращий атакуючий центральний півзахисник!

Роман БЕЗУС – найкращий атакуючий центральний півзахисник!

На суд читачів www.ua-football.com було запропоновано 13 кандидатів, і результати опитування виявилися доволі несподіваними.

Перемогу в голосуванні, яке проходило з 25-го до 28-го грудня, здобув представник київського «Динамо» Роман Безус. Дев'ятий номер «синьо-білих» набрав 2720 голосів із понад семи з половиною тисяч людей, які взяли участь в опитуванні, що складає 36,19% усіх, хто проголосував.

Другим став атакуючий хавбек «Шахтаря» Алекс Тейшейра, для якого сезон виявився доволі неоднозначним, бразилець чергував якісно проведені ігри, як, наприклад, лігочемпіонський гостьовий матч із «Реал Сосьєдад», із відверто провальними, що траплялися в чемпіонаті. Гірника підтримало 1848 людей, що становить 24,59% від загального числа тих, хто взяв участь.

Третє місце, також доволі несподівано, посів Клейтон Хав'єр. Травма не дозволила одному з лідерів харківського «Металіста» продемонструвати все, на що він здатний. Однак «десятка» слобожан упевнено обійшов одноклубника Себастьяна Бланко, який набагато частіше в цьому сезоні грав на позиції під нападником. Клейтона Хав'єра найкращим атакуючим хавбеком чемпіонату України назвали 912 людей із 7515-ти (12,13%).

* фото А.Лукацького

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер