Роман БЕЗУС: «Матч проти «Ворскли» стане для мене знаковим»

Роман БЕЗУС: «Матч проти «Ворскли» стане для мене знаковим»

- Прийми вітання з перемогою над «Волинню» – першою для тебе у складі «Динамо». Але матч у Луцьку вже в минулому, а попереду – «Ворскла». Матч проти своєї колишньої команди стане знаковим для тебе?

- Дякую за привітання. Ви праві, треба залишити позаду спогади про перемогу і налаштовуватися на гру з полтавською командою. А для мене цей матч буде дійсно знаковий. Всі ми виконуємо свою роботу. Друзями ми залишаємося в житті і поза футбольним полем, тому не важливо, хто твій суперник. Потрібно виходити і грати.

- Олег Володимирович говорив, що, нарешті, футболістам вдалося відкласти в сторону спогади про минулі невдачі і налаштуватися на позитивну хвилю. Чи так це?

- У принципі, так, налаштовуємося на позитивні результати.

- Пам'ятаєш, коли вперше вийшов на поле у ​​складі «Ворскли» на матч проти «Динамо»?

- Я пам'ятаю, коли не вийшов! Через зайву вагу перед матчем я навіть не потрапив до заявки. Тоді в Києві «Ворскла» поступилася – 0:1, а гол забив Андрій Шевченко (було це 13.03.2010 в 20-му турі чемпіонату України сезону 2009/10, Шевченко забив на 55-й хвилині – прим.авт.).

- А який матч проти «Динамо» найбільше запам'ятався ?

- Коли гол забив. «Ворскла» вдома виграла – 3:1 (матч 6 туру чемпіонату України сезону 2010/11, Роман Безус поцілив у ворота на 90+1 хвилині – прим.авт.). Також запам'ятався і матч у першому колі нинішнього сезону, коли «Ворскла» здобула мінімальну перемогу, але перший матч все ж більш пам'ятний.

- За рахунок чого вдалося обіграти «Динамо» в першому колі нинішнього сезону? Адже минуло не так багато часу...

- Складно відповісти. Можливо, в той час у «Динамо» трохи не клеїлася гра. У нас була неймовірна самовіддача і трохи пощастило. Так і склалося.

- В якій формі команда підходить до недільного матчу?

- Фізичні кондиції у нас зараз на хорошому рівні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер