Роман БЕЗУС: «Ми виконали установку та скористалися тим, що знали про «Дніпро»

Роман БЕЗУС: «Ми виконали установку та скористалися тим, що знали про «Дніпро»

- Не можу сказати, що гра була такою вже легкою. У першому таймі, мабуть, було більше боротьби, ніж футболу. Гадаю, сьогодні ми грали та боролися краще. Після двох забитих м’ячів грати стало легше.

- У чому, на вашу думку, причина того, що «Дніпро» зіграв так слабко?

- Я не можу сказати, що вони слабко грали. Перший тайм був приблизно рівним, просто нам вдалося забити два м’ячі. А потім ми просто грали вже за рахунком. Ми повністю розібрали перед матчем усі сильні та слабкі якості суперника. Гадаю, ми виконали установку та скористалися тим, що знали.

- Чи перемогли би ви, якби не помилки «Дніпра»?

- Ви хочете сказати, що, окрім трьох помилок, моментів у нас більше не було? А «Дніпро» що створив? У футболі виграє саме той, хто робить менше помилок. Хтось помиляється, а хтось примушує помилятися.

- Гра не була дуже грубою, проте карток арбітр роздав багато...

- Суддівство не хочеться коментувати. На мою думку, якщо помилки й були, то на користь обох команд, й попередження арбітр роздавав гравцям як однієї, так й іншої команди. Так само, якщо поле кочкувате, то воно однакове для обох суперників.

- Чи обіцяли вам підвищені преміальні за сьогоднішню перемогу?

- Не знаю, ми не розмовляли з тренерами на цю тему, можливо, попросимо трохи більше (посміхається). Вихідні? У нас попереду матч із «Ольборгом», тому, гадаю, їх не буде.

Світлана Полякова з Дніпропетровська

* фото В.Раснер

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер