Роман БЕЗУС: «Дуже хочеться якомога скоріше відкрити рахунок забитим м'ячам за «Динамо»

Роман БЕЗУС: «Дуже хочеться якомога скоріше відкрити рахунок забитим м'ячам за «Динамо»

- Чи спілкуєшся ти зі своїми колишніми партнерами по команді? Чи питали вони, як ти адаптуєшся в «Динамо»?

- Звичайно, спілкуюся, й не з одним. Ще з того моменту, коли тільки перейшов до «Динамо», та й потім, під час зборів. Ми підтримуємо дружні стосунки. Але конкретних питань щодо тактики «Динамо» не було. Тож секретів я не видавав. Та й майбутню гру ми не обговорювали.

- Як вплинула на гравців трагічна звістка про смерть батька Олега Блохіна?

- Звичайно, всі гравці знають про те, що сталося, співчувають головному тренеру й як можуть морально підтримують. Нам будь-що необхідно перемагати в найближчих матчах, щоб хоч якось пом'якшити гіркоту втрати.

- Загалом настрій усередині колективу після перемоги бойовий?

- Так, настрій бойовий, уся команда налаштована рішуче. Ми знаємо, що на нас чекає важка гра, але налаштовуємося виключно на перемогу.

- Проблема з реалізацією більше не турбує команду?


- Добре, що нам вдалося забити два м'ячі у грі з «Волинню». Сподіваємося, що тепер нас, нарешті, прорве, і проблем з реалізацією моментів більше не буде.

- Коли плануєш відкрити лік своїм голам в офіційних матчах?

- Загалом, я планую забивати в кожному матчі, проте, виходячи на поле, ніколи не знаєш, як буде складатися гра, чи вдасться реалізувати задумане. Буду готуватися, налаштовуватися. Звичайно, мені дуже хочеться якомога скоріше відкрити лік забитим м'ячам за «Динамо».

- Євген Селін сказав, що не буде святкувати гол, якщо заб'є «Ворсклі». Хотілося би поставити тобі аналогічне питання...

- Якось мінімально радіти, звичайно, буду, адже якщо я заб'ю, цей гол буде для мене першим в офіційному матчі за «Динамо». Але якось бурхливо висловлювати свої емоції, напевно, ні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер