Роман БЕЗУС: «Величезна подяка нашим уболівальникам!»

Роман БЕЗУС: «Величезна подяка нашим уболівальникам!»

- Ми виконали завдання на гру, здобули перемогу, три очки. Всі гравці задоволені.

- Тепер на «срібло» залишилося два претенденти?

- Після цього матчу, гадаю, більшу частину шансів «Дніпро» втратив. Можливо, шанси ще залишилися, але головні претенденти тепер ми та «Металіст». Подивимося завтра «надпринциповий» матч. Скільки там буде боротьби, жовтих, червоних карток...

- Як вам сьогоднішня підтримка вболівальників?

- Хотів би висловити уболівальникам велику подяку. Я ще після гри з «Шахтарем» це казав. Те, що вони роблять, складно змалювати словами, але це дуже допомагає команді, й це дуже красиво. Дуже хочеться, щоб на кожен матч приходила така кількість уболівальників і вони влаштовували такі перегукування. Особливо порадувало ставлення вболівальників двох команд один до одного – не було ані лайок, ані образ.

- Чи задоволені ви своєю грою особисто? Олег Володимирович казав, що ви ще переймаєтеся, якщо у вас не все складається?

- Перш за все, задоволений тим, як зіграла вся наша команда. Що стосується особисто моєї гри – моментами грав непогано, моментами погано. Далі будемо дивитися, розбирати ігри. Загалом, зіграв нормально. Головне, що нашій команді вдалося сьогодні перемогти.

- Гравці «Дніпра» не зовсім задоволені сьогоднішнім суддівством. Як ви оціните арбітраж під час сьогоднішнього матчу?

- Не знаю, нехай подивляться повтори. Дві жовті картки Мандзюка, на мій погляд, були стовідсоткові. Та й інші картки, мені здається. Сьогодні «Дніпру» нема на що скаржитися.

- Що скажете з приводу незарахованого гола «Динамо»? Чи справді Данило Сильва випустив м'яча? На повторі не було видно...

- Якщо чесно, складно було з лавки запасних побачити, залишив м'яч межі поля чи ні. Як нам сказали пізніше, м'яч влучив у руку Ідейє в момент прийому м'яча – можливо, в цьому причина того, що гол не зарахували.

- Як сприйняли вилучення Олега Володимировича?

- Я не бачив епізоду. Проти мене порушили правила. Я вів м'яча, й суперник на мене просто налетів. У гравця навіть наміру не було грати в м'яч, але арбітр не показав йому жовту картку. Напевно, через це Олег Володимирович так бурхливо відреагував. Звичайно, така гра, всі на нервах... Але все вже було гаразд, вони грали в меншості, й ми спокійно довели гру до логічного завершення.

- Вилучення тренера під час матчу сильно впливає на команду?

- Складно відповісти, буває по-різному. Буває, впливає негативно, іноді, навпаки, заводить команду. Слава Богу, це вилучення не позначилася на сьогоднішньому матчі. Звичайно, Олега Блохіна не буде вистачати на тренерській лаві в наступній грі з «Металістом». Але, як кажуть, будемо битися, як говориться, і за себе, і за того хлопця. У нас буде хороший шанс зіграти за честь головного тренера.

- «Дніпро» можна викреслювати з гонитви за друге місце?

- Практично, так. Однак вважаю, що вони все одно будуть боротися до останнього й чекати на помилку конкурентів. Не потрібно думати про шанси конкурентів. Зараз наше завдання – успішно зіграти з «Металістом». Я думаю, це буде ключовий матч. І, звичайно, на зручний для нас результат у завтрашньому матчі «Металіста» з «Шахтарем» ми навіть не будемо сподіватися.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер