Роман Єременко: головне – грати

Роман Єременко: головне – грати

Роман Єременко єдиний футболіст у складі «Динамо», який має досвід виступу в італійській Серії А. Восени минулого року Роман був одним з наймолодших гравців у команді. Проте це не завадило йому заслужити місце у стартовому складі і забити останній гол «Динамо» в Лізі чемпіонів, який приніс путівку до Кубку УЄФА.

- У відпустку пішов у відмінному настрої. Восени постійно виходив у стартовому складі, а «Динамо» в Лізі чемпіонів, у цьому я впевнений, по грі не поступилося жодному із суперників. Лише за збігом обставин ми не пройшли далі. З перших ігор Юрій Сьомін випускав мене на правому фланзі півзахисту, потім перевів на лівий. Хоча в попередніх клубах і в збірній я постійно грав опорним півзахисником, звикнути до нової позиції не склало труднощів. А в нещодавній контрольній грі на зборі проти «Унтерхахінга» ми з Тіберіу Гіоане вийшли в центрі поля. Зараз для мене не так принципово, на якій позиції грати. Найголовніше, потрапляти до стартового складу.

На даний момент у «Динамо» мене все влаштовує: атмосфера в команді, ставлення вболівальників. Тут не чинять такий тиск на гравців, як в Італії. Обстановка спокійніша, що допомагає зосередитися на футболі. Термін моєї оренди в «Динамо» закінчується влітку. Поки зарано говорити про плани на майбутнє. Багато чого залежатиме від мене, від гри, продемонстрованої навесні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер