Роман Єременко: «Хочу досягати нових перемог із «Динамо»

Роман Єременко: «Хочу досягати нових перемог із «Динамо»

Півзахисник Роман Єременко, контракт якого днями було викуплено «Динамо» в італійського «Удинезе», дав інтерв’ю кореспонденту клубного Інформвідділу, в якому розповів про новий поворот у своїй кар’єрі та поділився враженнями про нинішній сезон.

- Всі формальності з приводу контракту вирішив мій агент. Фактично обійшлися без моєї присутності. Рідні, як батько, так і брат, схвалили мій вибір.

- «Удинезе» відпустило тебе без проблем?

- Так, все відбулося безболісно. На жаль, так і не вдалося потрапити до Удине, щоб попрощатися з керівництвом клубу та колишніми партнерами.

- Контракт із «Динамо» розрахований на тривалий період. Які цілі ставиш перед собою?

- В мене одна мета – грати у футбол на високому рівні та досягати нових перемог із «Динамо».

- Який із матчів, проведених у складі «Динамо» в цьому році, тобі запам’ятався найбільше?

- Найприємніші спогади в мене пов’язані з виступом в єврокубках – Лізі чемпіонів та Кубку УЄФА. Але більше за інші все ж згадується домашній поєдинок із «Фенербахче», в якому мені вдалося забити переможного м’яча.

- Останні кілька ігор ти пропустив через хворобу. Як себе зараз почуваєш?

- Зараз вже начебто все гаразд. Я тренуюся в загальній групі та готовий виходити на футбольне поле.

- Найближчий матч «Динамо» проведе з ФК «Львів»...

- Гадаю, матч із львівською командою пройде в такій же впертій боротьбі, як і поєдинок першого кола (нагадаємо, тоді «Динамо» здобуло мінімальну перемогу над новачком завдяки голу Ель Каддурі наприкінці зустрічі – прим.). НЕзважаючи на те, що ми вже вирішили всі свої турнірні завдання, програвати все одно не хочеться. А ФК «Львів» продовжує боротися за виживання і для них важливе кожне здобуте очко. Тому, гадаю, очікується цікавий матч.

- Втома після напруженого сезону відчувається?

- Звичайно, відчувається втома. Нинішній сезон у «Динамо» вийшов для мене достатньо насиченим. Раніше, виступаючи в Італії, я проводив набагато менше матчів, тому і наприкінці сезону було бажання продовжувати грати у футбол. Зараз же не відмовився б і від відпочинку.

- Але відпочити не вийде – вже на початку червня у збірної Фінляндії два важливих відбіркових матчі до чемпіонату світу...

- Гадаю, збірна Ліхтенштейну не створить нам особливих проблем. А от росіяни є нашими основними конкурентами в боротьбі за друге місце, тому в домашньому матчі, який відбудеться 10 червня, нам необхідно перемагати їх.

- Кого з футболістів збірної Росії твоїм партнерам необхідно побоюватися більше за інших?

- Особисто мені імпонує гра Жиркова та Зирянова. «Закриємо» цих хлопців – різко зростуть шанси на перемогу. Так, ще про Аршавіна забув сказати... Цей футболіст є головною зброєю російської команди.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер