Роман Єременко: «Матчі за збірну престижні для футболістів»

Роман Єременко: «Матчі за збірну престижні для футболістів»

Півзахисник Роман Єременко разом з іншим залишив сьогодні розташуваня «Динамо» в Іспанії. Його збірній доведеться зіграти в товариському матчі з Бельгією. Напередодні від'їзду Роман поспілкувався з кореспондентом Інформвідділу, розповівши про те, як проходить збір «Динамо» в Іспанії.

- Романе, як проходить для команди нинішній збір?

- Дуже плідно. Всі хлопці працюють з великим ентузіазмом. Незабаром відповідальні матчі в Лізі Європи, тому хороша підготовка нам просто необхідна.

- Чим відрізняється другий збір від першого?

- В принципі, особливих відмінностей немає. Хіба що тренування стали трохи коротшими.

- В Ізраїлі ти отримав невелике ушкодження. Зараз уже нічого не турбує, ти працюєш на повну силу?

- Так, була незначна проблема. Зараз уже все гаразд, і впродовж усього збору я працюю без обмежень.

- Погоджуєшся, що перед матчами з «Бешикташем» суперник перебуває у вигіднішому положенні?

- Можливо, все ж таки вони перебувають дещо в інших фізичних кондиціях у зв'язку з тим, що чемпіонат Туреччини в самому розпалі. Але два роки тому, перед матчами з «Валенсією», була ідентична ситуація, що не завадило нам пройти далі. У будь-якому випадку, все вирішиться у двох очних матчах.

- Від'їзд групи гравців, у тому числі й тебе, до розташування своїх збірних, не позначиться на ході підготовки до важливих матчів за клуб?

- Матч за збірну, офіційний чи товариський, у будь-якому випадку престижний і приносить футболістам позитивні емоції. Тому, гадаю, він є навіть корисним у нашому випадку, оскільки допоможе «зарядитися» перед матчами з «Бешикташем».

- Як ти взагалі гадаєш, чи потрібні товариські матчі збірних, коли футболісти проходять важливий етап підготовки до офіційних матчів?

- Нічого поганого в цьому не бачу, адже збірні, як і клуби, також готуються до відповідальних матчів. Зіграємо за збірну, після чого повернемося до розташування своїх клубів і продовжимо готуватися до майбутніх поєдинків. Часу в нас цілком вистачає.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер