Роман Єременко – перший гол за «суомі»

У середу національні збірні різних країн світу провели товариські матчі. У деяких з них взяли участь гравці «Динамо».

Несподіваної поразки зазнала в рідних стінах збірна Румунії. У Тимішоарі за присутності 15000 глядачів підопічні Развана Луческу поступилися Ізраїлю 0:2. Тіберіу Гіоане вийшов на поле на 82-й хвилині зустрічі, не спромігшись нічим допомогти своїй команді за час, що залишився до фінального свистка.

Ледь не створила сенсацію Мальта. Після години гри острів'яни вели 1:0, без проблем відбиваючи зовсім не грізні атаки фінів. Але на 66-й хвилині зустрічі динамівець Роман Єременко реалізував пенальті, а ще через чотири хвилини «суомі» завдяки точному удару Вуорінена вийшли вперед. До речі, звітна гра стала для Романа 25-ю за національну збірну, а забитий м’яч - першим!

Немов бажаючи реабілітуватися за невихід до фінальної частини Кубка світу, впевнену гру і позитивний результат у товариському матчі продемонструвала Хорватія. У Бельгії «клітчасті» перемогли місцеву збірну 1:0. Єдиний м’яч на рахунку Ніко Кранчара. Огнєн Вукоєвич вийшов у стартовому складі й відіграв у центрі півзахисту до 83-ї хвилини.

Збірні Сербії та Нігерії, які активно готуються до Кубка світу-2010, у своїх товариських матчах без особливих проблем перемогли. У грі Алжир – Сербія (0:3) наставник балканців Радомир Антич випустив Мілоша Нінковича за 15-ть хвилин до закінчення зустрічі. А нігерійці на гру з ДР Конго (5:2) виставили склад, зформований переважно з гравців місцевих клубів, і цього разу до послуг Айїли Юссуфа вирішили не вдаватися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер