Роман Єременко в розташуванні збірної Фінляндії!

Роман Єременко в розташуванні збірної Фінляндії!

Інформація про те, що півзахисник київського “Динамо” Роман Єременко відрахований зі збірної Фінляндії, розповсюджена деякими ЗМІ, не відповідає дійсності.

Новачок “Динамо” в розташуванні фінської збірної готується до відбіркового матчу ЧС-2010 зі збірною Німеччини, який відбудеться найближчої середи. Про це в телефонній розмові нам повідомив футбольний агент Романа – Марко Трабуккі. Пан Трабуккі також наполегливо закликав журналістів не відволікати від тренувального процесу свого підопічного, який налаштовується на один з найважливіших матчів у своїй кар'єрі.

Нагадаємо, раніше на сторінках німецького Kicker повідомлялося, що причиною відрахування стало нібито затримання футболіста поліцією в п'яному стані за кермом автомобіля. “Роман не вміє керувати автомобілем і не має посвідчення водія, – заявив пан Трабуккі. – Очевидно, журналіст видання переплутав двох братів. Насправді йдеться про Олексія Єременка, старшого брата Романа. Справді, півзахисник “Сатурну” влітку цього року залучався до товариських матчів збірної Фінляндії, але був затриманий поліцією, а згодом і засуджений до умовного тюремного ув'язнення строком на 40 днів за керування машиною в нетверезому стані. Рішення виключити зі збірної футболіста Єременка – це реакція головного тренера фінської збірної Стюарта Бакстера стосовно Олексія. І найкращим спростуванням інформації Kicker буде участь Романа Єременка в завтрашньому матчі”, – підсумував агент футболіста.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер