Роман ЯРЕМЧУК: «Ще жодного разу не обігрував «Зорю», був хороший стимул»

Роман ЯРЕМЧУК: «Ще жодного разу не обігрував «Зорю», був хороший стимул»

Цей м'яч став для нього вже четвертим у нинішньому сезоні. Після гри Роман поділився своїми враженнями:

- Якщо чесно, за свою кар'єру я «Зорю» ще жодного разу не обігрував, тому було дуже приємно сьогодні перемогти. Та й для всієї команди був блискучий стимул. Було б неприємно знову втрачати очки на виїзді. Вважаю, це заслужений успіх, ми доклали багато зусиль. Гра вийшла дуже важкою. Ми кожного дня тренуємося на зеленому полі, а зараз приїхали на штучне, перехід дався непросто: зовсім інший відскок м'яча, але, на щастя, все вдалося.

- Ви боретеся за звання найкращого бомбардира молодіжної першості?

- Завжди приємно забивати, ставлю перед собою таку мету в кожному матчі й намагаюся її досягати. Сьогодні був упевнений, що заб'ю пенальті, взяв м'яча та спрямував його у ворота. Хто впевнений, той і б'є. Напевно, це й був переломний момент, мій м'яч виявився вирішальним, інше вже було в наших руках, добре, що не відпустили перемогу. Неприємно було втрачати очки на початку сезону, вважаю, безглуздими втрати в матчах зі «Сталлю», «Чорноморцем». «Динамо» має бути лідером, тому тепер намагаємося докладати вдвічі більше зусиль.

- Попередній сезон ви провели в першій лізі, тепер знову повернулися до молодіжної першості, відчуваєте різницю?

- Звичайно. У першій лізі грати набагато складніше. Тим паче, там я грав під нападниками, у мене були інші завдання, властиві плеймейкеру, а тут – центрального нападника, маю забивати, намагаюся все для цього робити. Досвід, отриманий у першій лізі, безумовно, згодився.

* фото А. Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер