Роман ЯРЕМЧУК: «Мені здається, що до першої команди потрібно приходити підготовленим»

Роман ЯРЕМЧУК: «Мені здається, що до першої команди потрібно приходити підготовленим»

- Мені здається, що до першої команди потрібно приходити підготовленим – поетапно пройти всі сходи. Я вже в Києві 10 років. Спочатку було дуже важко, тому що батьки залишилися у Львові (батько Романа – у минулому професійний футболіст, який грав за багато клубів, включаючи львівські «Карпати» – прим.ред.). Морально це було складно, проте вже за кілька років я звикнув до самостійного життя. Звичайно, я сумую за рідними, але для цього є відпустка. Нормально з цим справляюся.

Я ніколи ні про що не шкодую. Більше того: я впевнений, що виступи за «Динамо-2» пішли мені на користь. Тут зовсім інший рівень та швидкості, я додаю тут як у футбольних, так і в людських якостях. Я багато чого тут, у 1-й лізі, побачив. У плані досвіду з першою лігою не зрівняються ані молодіжний, ані юніорський чемпіонати. Мені здається, що через «Динамо-2» мають пройти всі молоді футболісти, я так думаю.

На кожен матч (у другій половині сезону 2013/14 – прим.ред.) будемо налаштовуватися відповідально, бо розуміємо, що зараз кожен бал для нашої команди на вагу золота. Я особисто буду робити все, щоб бути гідним звання гравця київського «Динамо». Сподіваюся, сезон буде успішним і для мене, і для всіх команд нашого клубу, – цитує Романа Яремчука www.football.ua

* фото В. Тимченка

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер