Роман Зозуля: «Трохи хвилювався під час пробиття пенальті»

Роман Зозуля: «Трохи хвилювався під час пробиття пенальті»

У матчі з луганською «Зорею» нападник Роман Зозуля відзначився дебютним м'ячем у нинішньому сезоні в прем'єр-лізі чемпіонату України. Після матчу 18-річний футболіст поділився враженнями про поєдинок із журналістами.

- Романе, у матчі із «Зорею» ти виходив на заміну за рахунку 4:0 на користь «Динамо». Як би оцінив свою гру?

- Звичайно, до того моменту, коли я виходив на поле, гра була зроблена. В цілому, за відведений мені час установку тренера виконати вдалося.

- Алієва зміг замінити повноцінно?

- Це вже судити вам і тренерам.

- Як гадаєш, за рахунок чого вдалося настільки легко обіграти «Зорю»? Все ж таки, в нинішньому сезоні луганці виступають на виїзді достатньо успішно…


- Вважаю, їх надломили два швидких голи в самому дебюті матчу. Надалі нам не склало особливих труднощів контролювати хід гри, навіть незважаючи на ті моменти, які виникали біля наших воріт у другій половині гри.

- Можеш пригадати, як ти завдавав божевільного удару з 20-ти метрів?

- Так, з лівого флангу змістився в центр і завдав удару. М'яч фактично звалився з ноги, але поцілив у поперечину. Звичайно, переймався, адже хотів забити другий гол і остаточно «добити» суперника.

- Перед виконання пенальті не хвилювався?

- Було трохи.

- Як вдалося домовитися із Бангура, щоб бив саме ти?

- Я попросив його про це. Просто в Харкові, коли я заробив пенальті, дав забити йому. Після цього ми домовилися, що в наступній грі, якщо буде подібна ситуація, виконувати одинадцятиметровий буду вже я.

- Тобто, капітан не втручався?

- Ні. Я підійшов, попросив Ісмаеля, а він не заперечував.

- Ти вже в двох матчах заробляєш пенальті, сьогодні ще й гол забив. Як це вдається?

- Просто я кожного разу все роблю для того, щоб грати якнайкраще, завоювати місце в складі і виходити на поле в основному складі.

- У Португалії, якщо з'явишся на полі, будеш також активно шукати щастя біля воріт суперника?

- В першу чергу, тренер вирішуватиме, потраплю я до заявки чи ні. Якщо ж мені буде надано шанс, то спробую його використати, і докладу максимум зусиль для цього.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер