Роман Зозуля: «Спаринг пішов команді на користь»

Роман Зозуля: «Спаринг пішов команді на користь»

У контрольному матчі проти «Спартака» з Нальчика Роман Зозуля відзначився заробленим пенальті та результативною передачею. Продемонструвавши хорошу гру, півзахисник сподівається взяти участь у завершальному матчі 2010 року проти «Шерифа».

- Можу сказати, що суперник був не дуже складним, щоправда, хлопцям було що доводити. Вони перебувають на перегляді в команді, і намагалися проявити себе з найкращого боку. Нальчани добре грали перші хвилин п'ятнадцять, до першого гола, після чого вже перевага була повністю на нашому боці. Гадаю, цей спаринг пішов команді на користь, заповнивши велику паузу між матчами проти БАТЕ та «Шерифа», адже тренування не замінять гри. Наприкінці сезону всі хлопці трохи втомлені, тому намагалися нікого не навантажувати.

- У першому таймі ти грав на правому фланзі, у другому на лівому. Такою була установка тренера?

- Спочатку тренер поставив мене на правий фланг, хоча ця позиція для мене не дуже звична. У зв'язку з цим відчував легкий дискомфорт. Після перерви повернувся на улюблений лівий край, помінявшись флангами з Нінковичем. У принципі, мені все одно, де діяти – аби це була атакуюча лінія, де я зможу приносити команді найбільшу користь.

- Після перерви пішов сильний дощ. Погодні умови позначилися на грі команди?

- Швидше, навпаки, – через дощ м'яч почав швидше рухатися. Та й дощ – це краще, ніж була б спека.

- Ти провів на полі весь матч. Втома є?

- Трохи втомився, звичайно. Але це нормальне явище, яким би не був суперник.

- Що сказав Олег Романович після матчу?

- Подякував усім за гру – і все.

- Із «Шерифом» сподіваєшся зіграти?

- Звичайно! Хочу вийти і хоча б в останній грі сезону забити м'яча (посміхається). Для цього є тренування, де необхідно доводити тренерському штабу свої претензії на потрапляння до складу.

Дивіться фотогалерею матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Белека

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер