Роман Зозуля став батьком!

Роман Зозуля став батьком!

Сьогодні вранці радісна подія сталася в сім’ї Романа Зозулі. Його дружина Марина подарувала йому доньку! Малятко народилося здоровим, з вагою 2980 грамів і зростом 50 см. Пологи пройшли добре, і вже за кілька днів Роман зможе забрати своїх дівчаток із пологового будинку. Прийнявши привітання, новоспечений тато розповів, як почуває себе в новій ролі:

- Емоції словами не передати! Такий підйом відчуваю! Я не спав цілу ніч, був поряд з Мариною, і вранці, коли почалися перейми, відвіз її до пологового будинку. Лікар сказав, що вона народить приблизно о другій годині дня, а до того часу я можу поїхати додому. Дружина пообіцяла подзвонити, коли все розпочнеться. Але варто було мені піти, як о десятій вона вже народила. Я відразу ж поїхав назад, і зміг побачити доньку.

- На кого вона схожа?

- На мене, звичайно! На кого ж ще! (посміхається). На маму хіба що зовсім трохи.

- Як вирішили назвати малятко?

- Кароліною. Це була більше моя ідея, але Марині це ім’я теж сподобалося, тому на ньому і зупинилися. Незабаром зможу забрати їх із мамою додому. А тільки но їздив до клініки «Борис» робити рентген, який показав, що все відмінно, і я вже можу тренуватися. Отже сьогодні в мене відразу дві приємні новини.

Бажаємо маленькій Кароліні та мамі Марині бути здоровими, щасливими, а малятку зростати на радість батькам, приносячи їм безліч позитивних емоцій!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер