Роману Зозулі – 20!

Сьогодні знаменний день для нападника «Динамо» Романа Зозулі. Цього дня він святкує своє 20-річчя!

Роман Зозуля є представником нового покоління «Динамо» – вихованців клубної Академії. Після дебюту у складі «Динамо-2» у 2006-му році, Роман упродовж двох років виступав у першій лізі та турнірі дублерів.

Після того, як «Динамо» очолив Юрій Сьомін, тренерський штаб став надавати більше довіри резервістам клубу. Одним із футболістів, які отримали шанс проявити себе в першій команді, став і юний нападник. Вперше в основному складі Зозуля з'явився 11-го травня минулого року, вийшовши на заміну в домашній грі проти «Ворскли». І його дебют вийшов на славу – Роман заробив пенальті, а «Динамо» виграло з рахунком 2:1. У минулому сезоні він виходив на поле у футболці «Динамо» у 14-ти матчах чемпіонату та Кубка України та одного разу – в Лізі чемпіонів проти турецького «Фенербахче».

Зараз Роман хоч і не грає постійно, але весь час знаходиться серед гравців найближчого резерву, здатних, у разі потреби, вийти на поле і підсилити гру. Нападник серйозно налаштований остаточно закріпитися в основі команди і зробити наступний крок уперед. Для цього у Романа є всі дані – висока швидкість й неабияка техніка, завдяки яким він уміло розправляється навіть із досвідченими опонентами. Суперники не встигають за вертким нападником, тому вимушені часто порушувати правила поблизу свого штрафного майданчика, що також іде на користь команді. Окрім того, Зозуля – універсальний футболіст, він може зіграти не тільки на вістрі атаки, але й у центрі поля, звідки представляє не меншу загрозу для воротарів.

Бажаємо динамівцю досягнення усіх поставлених цілей, міцного здоров'я, успіхів і лише перемог – як на полі, так і в житті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер