Ромео ВЕНДЛЕР: «Бачимо власні проблеми на подібних представницьких турнірах»

Ромео ВЕНДЛЕР: «Бачимо власні проблеми на подібних представницьких турнірах»

- У матчі з «Еспаньйолом» нашій команді потрібна була лише перемога, забили швидкий м’яч. Після цього злякалися самі себе?

- Хлопці продемонстрували футбол хорошого рівня сьогодні. Але, дивлячись правді у вічі, можу сказати, що «Еспаньйол» є більш кваліфікованою командою, ніж наша. Це стосується як технічного оснащення гравців, так і в плані фізичних кондицій вони перевершують нас. У Іспанії багато кваліфікованих команд, тож той же «Еспаньйол» фактично кожного тижня грає з суперниками високого рівня. Ми, на жаль, не маємо такої можливості, й усі наші проблеми бачимо на подібних представницьких юнацьких турнірах у матчах із такими суперниками, як каталонці чи московський «Спартак».

- Чи потрібне цій команді підсилення?

- Так, безсумнівно. Потрібні гравці з хорошою швидкістю, технічно оснащені. Ми перебуваємо в постійному пошуку, але дуже важко знайти тих, хто нам потрібен.

- Які загалом враження від турніру – рівня команд, організації?

- Враження лише позитивні. На тлі суперників ми можемо побачити, на якому рівні перебуваємо самі. В чемпіонаті України лише в матчах із «Шахтарем» ми відчуваємо гідний спротив, і це є великою проблемою, якщо дивитися на ситуацію з перспективою прогресу юних футболістів.

- Тепер «Динамо» доведеться виступати у втішному плей-оф та боротися за 5-8 місця. Проблем із мотивацією футболістів не буде?

- Думаю, такого просто не може бути, адже це турнір високого рівня, в якому беруть участь хороші команди. Хлопці грають на перемогу в кожному матчі, а як воно буде – покаже сама гра.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер