Рональд КУМАН: «Динамо» - команда, яка демонструє хороший футбол»

Рональд КУМАН: «Динамо» - команда, яка демонструє хороший футбол»

- Ви добре ознайомилися з «Динамо». Як збираєтеся грати проти киян і проходити до наступного раунду Ліги чемпіонів?

- Матч проти «Говерли» мені не дуже сподобався. Винні не футболісти, а спека. Це гарна команда, що демонструє хороший футбол. Нам буде складно.

- Чи може бюджет «Феєноорда» зрівнятися з «Динамо»? І чи є шанси у «Феєноорда» пройти далі, враховуючи те, що в команді дуже багато молодих гравців?

- Звичайно, можливості «Динамо» і наші порівнювати не варто. «Динамо» багато купувало, а ми – продали кількох важливих гравців. Протистояння дуже цікаве. Будемо грати.

- «Феєноорд» улітку втратив багатьох гравців середньої лінії. Як ви збираєтеся вирішувати цю проблему, і чи є виконавці на ці позиції?

- Для нас Рон Влаар – велика втрата, гравець збірної Голландії... Але у нас є п'ять молодих захисників, здатних їх замінити.

- Чи буде в тонусі команда між матчами Ліги чемпіонів, адже на відміну від «Динамо» у вас матчів не заплановано?

- Шансів у нас мало, але вони є. У нас молода команда. Будемо грати. «Динамо» не є непереможним клубом, у нього теж є слабкі сторони. Спробуємо їх використати.

- До Києва не прилетів Елвіс Мано. Як сильно вплине на гру команди відсутність найкращого бомбардира підготовчого періоду, який у шести матчах забив чотири м'ячі?

- На даний момент я вважаю, що є сильніші футболісти, яким і віддали перевагу.

- Молодість «Феєноорда» плюс чи мінус для команди? Чи відчуваєте підвищену відповідальність у поєдинку Ліги чемпіонів?

- Треба просто виходити і грати. У молодих гравців з'явився шанс проявити себе. Потрібно виходити і демонструвати найкращий футбол.

- У матчі з «Динамо» будете грати з одним або двома нападниками?

- Ми награвали різні схеми. Як з одним, так і з двома нападниками. У нас є ще одна ніч, щоб вирішити, як грати.

- Кого з українських футболістів «Динамо» можете виділити, адже ви напевно переглядали багато поєдинків «біло-синіх»?

- Так, я переглянув багато матчів «Динамо». Команда придбала багато нових гравців. Сподобався Ярмоленко в останньому матчі з «Говерлою». Це сильний гравець, який постійно націлений на ворота. Гадаю, найбільша небезпека йтиме саме від нього. До того ж команду підсилили Велозу і Кранчар.

- Ви часто виходили на матчі Ліги чемпіонів в якості футболіста. Що ви скажете про цей досвід?

- Тоді команди були більш майстерні, мали більше досвіду. У нас команда дуже молода і амбітна. Де ж здобувати цей досвід, якщо не в Європі? Нам дістався найсильніший із можливих суперників у Лізі чемпіонів. Ми можемо вибити «Динамо», але я не кажу, що це станеться.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер