Рональд КУМАН: «Я лишився незадоволений фізичним станом своєї команди»

Рональд КУМАН: «Я лишився незадоволений фізичним станом своєї команди»

- У першому таймі наша команда виглядала досить непогано, ми успішно чинили опір «Динамо», у нашого суперника не було жодного моменту, крім удару головою. Потім нам взагалі вдалося відкрити рахунок, але наші проблеми почалися з того, що кияни дуже швидко поновили рівновагу. «Динамо» провело заміни, і це призвело до змін у грі — біля наших воріт почали виникати моменти, кияни повністю захопили ініціативу. Нам довелося дуже важко протягом цього відрізку матчу, «Динамо» мало багато шансів, щоб забити третій м'яч.

Повинен зізнатися, що я залишився незадоволений фізичним станом своєї команди. Я гадав, що ми готові грати на належному рівні всі 90 хвилин матчу, але це виявилося не так.

Матч-відповідь обіцяє бути цікавим. У нашому протистоянні з «Динамо» ще нічого не вирішено.

- Шанси «Феєноорда» на вихід до наступного раунду тепер зменшилися чи залишилися такими ж?

- Шанси у «Динамо» стали тепер трохи більшими, але й у нас шанси залишаються. Гадаю, за цей тиждень, який є в нашому розпорядженні до поєдинку, мені вдасться довести команду до потрібних кондицій, щоб ми могли грати у високому темпі всі 90 хвилин матчу, а не 60. Крім того, ми будемо грати вдома, де у нас фантастична публіка — це теж нам допоможе. Тож «Динамо» в матчі-відповіді буде складно. Але ми, звичайно, розуміємо, що у нас дуже складний суперник — кияни сьогодні показали дуже якісну гру.

- Що скажете про схему гри вашої команди з двома нападниками? Вона має право на життя у повторній зустрічі?

- Я не знаю, яку схему ми будемо використовувати в матчі-відповіді з «Динамо». Сьогодні я вирішив грати з двома нападниками, але частіше ми діємо за схемою 4-3-3. Однак модель гри з двома нападниками також має право на життя. У нашому розпорядженні є достатньо кваліфікованих гравців, щоб використовувати різні схеми. Сьогодні аж до 60-ї хвилини зустрічі у нас все виходило добре, і протягом цього відрізку матчу у «Динамо» зовсім не було шансів забити нам. А що буде через тиждень, подивимося...

- Кого з гравців «Динамо» ви назвали б найбільш небезпечним?

- «Динамо» мені сподобалося сьогодні, перш за все, командною грою. Але якщо вже говорити про персоналії, то перш за все виділю Ідейє, який мені дуже сподобався — він відіграв вирішальну роль у матчі. Крім того, виділив би у складі «Динамо» Мілевського, Ярмоленка та Гусєва.

Різниця між нашими командами полягає в тому, що «Динамо» за допомогою замін ввело в бій гравців національної збірної, а ми — молодь.

- Ви сказали, що вашої команди вистачило на 60 хвилин. А на який період часу, на ваш погляд, вистачило сьогодні «Динамо»?

- Повторюю, протягом 60-ти хвилин у «Динамо» не було жодного шансу, ми успішно протистояли киянам. Так, динамівці довго контролювали м'яч, але більше їм нічого не вдавалося. Однак «Динамо» швидко зрівняло рахунок, це додало нашим суперникам упевненості, вони повірили у свої сили і посилили тиск. Нам довелося складно, «Динамо» створило дуже багато моментів в останні півгодини зустрічі. Ми ж протягом цього відрізку матчу не створювали нічого.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер