Ростислав Човгаленко: «Помітно, що команда виросла у футбольному розумінні»

Ростислав Човгаленко: «Помітно, що команда виросла у футбольному розумінні»

Півзахисник «Динамо» U16 Ростислав Човгаленко, який у ці дні продовжує відновлюється після травми, розказав про те, коли зможе набрати форму, та поділився враженнями від нещодавніх матчів своєї команди:

- У мене був надрив м’язу паху, я лікувався приблизно протягом двох-трьох місяців, а тепер приїхав до Кельна та приєднався до команди, щоб продовжувати відновлення.

- Як почуваєшся зараз, та у якій фізичній формі перебуваєте?

- Почуваюся, в цілому, добре, але все ще маю певний дискомфорт. Продовжую свою реабілітацію, чекаю, поки цей дискомфорт мине, щоб приєднатися до команди у загальній групі.

- Чи переживаєш морально з приводу того, що не можеш вийти на поле?

- Так, звісно, адже я дуже хочу грати та допомогти команді, але на жаль, поки що не маю такої змоги. Та, сподіваюся, найближчим часом це буде можливо.

- За останні два дні твоя команда провела два матчі, за якими ти спостерігав з боку. Які твої враження від ігор проти «Роди» та «Дюрена»?

- Мені дуже сподобалося, як грала моя команда проти нідерландців. Помітно, що вона виросла у футбольному плані та додала у футбольному розумінні. Щодо сьогоднішньої гри, можу сказати, що маю аналогічні враження.

- На твою думку, суперник був цікавішим вчора чи сьогодні?

- Думаю, сьогодні. Вийшла більш рівна, бойова гра, а перемогла найсильніша команда.

- Як підтримуєш своїх партнерів поза полем, у роздягальні?

- Стараюся робити підказки, мотивувати хлопців та підбадьорювати.

- Скільки часу, на твою думку, знадобиться, щоб повернутися до ладу?

- Точно сказати не можу, усе буде залежати від мого самопочуття. Сподіваюся приєднатися до загальної групи вже найближчим часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер