Ротань та Михалик про матч із «Дніпром»

Ротань та Михалик про матч із «Дніпром»


Руслан Ротань, півзахисник «Динамо»:

- «Дніпро» - дуже хороша команда. Непростий суперник, який прагне потрапити до зони Кубку УЄФА. Перемога була однаково потрібна і нам, і їм.

- Традиційне запитання: як вам гралось проти своєї колишньої команди, адже у вас там, напевно, багато друзів?

- Скажу чесно, гралось важко. Це, справді, мої товариші, але на даний момент ми в різних командах, і мені хотілось, щоб «Динамо» перемогло. Їм теж хотілось перемогти, але три очки завоював сильніший.

- «Дніпро» залишилось у меншості уже жне початку зустрічі, але «Динамо» вдалось скористатись своєю перевагою лише після перерви. Чому так довго не вдавалось забити?

- Напевно, після розмови із тренером під час перерви ми почали більше рухатись, почали використовувати вільні зони, виконували флангові передачі. За рахунок цього вийшли вперед.

- «Динамо» до цього матчу готувалось якось особливо? Адже «Дніпру» не так давно вдалось обіграти чемпіона країни – донецького «Шахтаря»?

- Ми на всіх суперників налаштовуємось однаково. У кожному поєдинку нам потрібна лише перемога.

                                                * * *

Півзахисник «Динамо» Тарас Михалик вийшов із роздягальні кульгаючи. Дорогою до авто поділився враженнями про матч:

- Мені сьогодні добряче дісталось! Особливо не пощастило, коли зіштовхнувся із нашим Владом Кащуком. Але нічого, надіюсь, до наступного матчу загоїться. Тим паче, я отримав жовту і дві наступні гри пропускаю. Дуже прикро, що не зможу зіграти у таких важливих зустрічах.

Гра з «Дніпром» нам вдалась, особливо другий тайм. Суперник сам винен, що залишився у меншості. Ми добре контролювали м'яч, проводили швидкі атаки. Удвічі приємно грати, коли тебе підтримує стільки вболівальників. Велике їм спасибі.


-www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер