Різдвяний футбол

Різдвяний футбол

Упродовж 4–10 січня проходили дитячі змагання на призи столичного клубу “Динамо”. В них взяли участь 128 дітей, якы представляли міста Київ, Фастів, Чернігів, Миколаїв і Керч. 11 команд виборювали Кубок Дарниці-2009. Переможцем Різдвяного турніру з міні-футболу серед хлопців 1998/99 років народження стала київська дитяча команда “Атлет”.

Призери і найкращі гравці турніру отримали фірмову екіпіровку, м’ячі, шарфи і динамівські сувеніри. А ще були – клубні журнали та календарі. І найближчим часом під час відкритих весінніх тренувань за участю першої клубної команди на них можуть з’явитися автографи.

“У ФК “Динамо” Київ сподіваються, що юні футболісти стануть постійними відвідувачами таких заходів, а також матчів на стадіоні “Динамо” за участю улюбленої команди”, – відзначив віце-президент клубу Вадим Костюченко.

Р.S. Наступний турнір, уже серед команд уболівальників, відбудеться 17 і 18 січня на клубній базі “Динамо” в Конча-Заспі. Міжнародні змагання, присвячені 70-річчю від дня народження Валерія Лобановського, організовуються фан-клубом “Динамо” і проходитимуть у манежі на синтетичному покритті.

Дивіться фотогалерею "Різдвяний турнір"

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер