Розклад найближчих матчів динамівських збірників

Розклад найближчих матчів динамівських збірників

Найбільше представництво «біло-сині», як завжди, мають у національній збірній України. Більше того, «Динамо» зараз із упевненістю можна назвати базовим клубом української збірної. Цього разу захищати кольори нашої держави вирушили восьмеро динамівців. В останній момент травмованого Сергія Сидорчука замінив інший динамівець Сергій Рибалка, який спочатку був у резервному списку. Решту склали голкіпер Олександр Рибка, захисники Євген Хачеріді та Микита Бурда, півзахисники Олег Гусєв, Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко, а також нападник Артем Кравець.

Цієї п’ятниці, 27 березня, в Севільї на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» «жовто-сині» проведуть відбірковий матч до Євро-2016 проти чинних чемпіонів Європи – іспанців. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом. А 31 березня у Львові, на стадіоні «Арена Львів», команда Михайла Фоменка зустрінеться зі збірною Латвії в товариському поєдинку. Початок гри – о 21:00.

У цьому матчі може взяти участь і орендований ужгородській «Говерлі» латвійський захисник «Динамо» Віталійс Ягодінскіс, який є ще одним динамівцем, викликаним до своєї національної збірної. А 28 березня о 19:00 латвійці розпочнуть виїзний матч відбору проти збірної Чехії. Зустріч відбудеться у Празі, на стадіоні «Еден».

Отримав виклик до лав національної збірної своєї країни автор найкращого голу київського «Динамо» в матчі з «Евертоном», португалець Віторіну Антунеш.

29 березня збірна Португалії проведе домашню гру кваліфікації до Євро-2016 проти Сербії. Матч на «Ештадіу да Луш» у Лісабоні розпочнеться о 21:45 за київським часом. А 31 березня о 23:45 за Києвом Португалія проведе товариський матч зі збірною Кабо-Верде. Ця гра відбудеться на стадіоні «Антоніу Коїмбра да Мота» в Ешторилі.

Збірна Австрії, за яку виступає динамівський центральний захисник Александар Драгович, 27 березня проведе матч єврокваліфікації на виїзді проти збірної Ліхтенштейну. Гра у Вадуці, на стадіоні «Райнпарк», розпочнеться о 21:45 за київським часом. А 31 березня о 21:15 у Відні, на стадіоні «Ернст Хаппель», австрійці зустрінуться зі збірною Боснії та Герцеговини в рамках товариського матчу.

У національної збірної Польщі, черговий виклик до якої отримав нападник київського «Динамо» Лукаш Теодорчик, цього разу запланований лише один поєдинок. 29 березня о 21:45 за київським часом у Дубліні, на стадіоні «Авіва», поляки зустрінуться з ірландцями у поєдинку кваліфікаційного раунду континентальної першості.

Так само одну гру проведе й збірна Хорватії, кольори якої знову захищатиме Домагой Віда. 28 березня о 19:00 у Загребі, на стадіоні «Максимір», «картаті» приймуть Норвегію. Ця гра відбудеться в рамках відбору до Євро-2016.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер