»Рубін» прилетів до Києва

У вівторок о 10:10 делегація «Рубіна» прибула до Києва. Оскільки для чемпіона Росії участь у груповому турнірі Ліги чемпіонів є історичною подією, наставник казанців Курбан Бердиєв на поєдинок першого туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА з «Динамо» взяв усіх футболістів, які увійшли до заявки команди на груповий турнір.

Повний список футболістів «Рубіна», які прибули до Києва, виглядає так:

воротарі:
Сергій Козко, Нукрі Ревішвілі, Сергій Рижиков, Євгеній Черемисин;

захисники:
Степан Томас, Кристіан Ансалді, Сезар Навас, Лаша Салуквадзе, Віталій Кальошин, Олександр Орєхов, Олексій Попов, Дато Квірквелія, Роман Шаронов;

півзахисники:
Петр Бистров, Макбет Сібайя, Сергій Семак, Олександр Рязанцев, Кристіан Нобоа, Євгеній Баляйкін, Андрій Горбанець, Гекдениз Карадениз, Рафал Муравські, Алан Касаєв;

нападники: Алехандро Домінгес, Олександр Бухаров, Хасан Кабзе.

Відзначимо, що півзахисник Макбет Сібайя не зіграє в завтрашньому матчі у зв'язку з дискваліфікацією – південноафриканський футболіст був вилучений у матчі Кубка Інтертото 2007 року проти віденського «Рапіда». Також виключена участь у поєдинку Олександра Орєхова, Дато Квірквелія, Ігоря Портнягина, Хасана Кабзе і Євгенія Черемисина, які не заявлені для участі в європейському турнірі.

Як і більшість суперників «Динамо» в Лізі чемпіонів, російська делегація оселилася в готелі «Хаятт». Передматчева прес-конференція тренера «Рубіна» Курбана Бердиєва розпочнеться у вівторок о 17:30 у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського, а через півгодини на полі стадіону казанці проведуть тренування. У традиційному списку вимог до приймаючої сторони росіяни вельми невибагливі. На тренування, наприклад, їм необхідні 15 лігочемпіонівських м'ячів, двоє переносних воріт, два масажних столи, 25 рушників і нехитрі харчі – вода, чай, кава, лимон, цукор.

Відомо, що під час матчу «Рубін» будуть підтримувати біля п’яти сотень уболівальників, для яких виділено гостьовий сектор.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер