»Рубін» – «Динамо». Початок матчу о 19:00

»Рубін» – «Динамо». Початок матчу о 19:00

Усе менше часу залишається до, мабуть, головного випробування для «Динамо» в новому сезоні – продовжити участь у кваліфікації Ліги чемпіонів та зберегти шанси на вихід до групового раунду найпрестижнішого клубного турніру Європи. Не секрет, що саме матчі в ньому є для кожної команди, що претендує на високі місця, мірилом спроможності претензій, чіткого визначення місця в ієрархії в континентальному футболі. Минулого року «Динамо» не потрапило до Ліги чемпіонів, обмежившись Лігою Європи. Потрібно виправляти ситуацію, а без перемоги над «Рубіном», причому з різницею у два та більше м’ячі, зробити це неможливо.

У Казані делегація «Динамо» оселилася в самому центрі, біля стін головної пам’ятки міста – Казанського кремля, неподалік від мальовничої річки Казанка. В день матчу в розкладі команди жодних заходів заплановано не було, гравці відпочивали, деякі прогулялися довколишніми вулицями. Цікаво, що стадіон «Центральний», на якому сьогодні зіграють команди, розташований у кількох сотнях метрів від готелю. А ось передматчевий ажіотаж у місті не відчувається.

Продано близько половини квитків, у касах залишаються «тікети» всіх цінових категорій (від 100 до 3000 рублів). За словами місцевих журналістів, це звичайна ситуація на домашніх матчах команди. Стадіон заповнюється на вирішальних зустрічах російської першості, чи в Лізі чемпіонів. Напевно, вніс у настрої вболівальників і результат першої зустрічі. Місцеві букмекери віддають «Рубіну» 87% шансів на загальний успіх.

«Киев в слезах, но еще не на коленях». Такий заголовок вийшов у газеті «Республика Татарстан» після першої гри команд. Хоча перевага «Рубіна» більш ніж переконлива, стовідсоткової впевненості у виході своєї команди до наступного раунду в Казані не помітно. Можливо, свіжий у пам’яті єврокубковий матч семирічної давнини, коли «Рубін» в аналогічній ситуації поступився «Рапіду», чи нещодавня гра чемпіонату проти «Анжі». Занадто вже непередбачуваний нинішній «Рубін», чого від нього можна очікувати в кожній наступній грі, відповісти не може ніхто.

Що ж «Динамо», яке минулого тижня провело два невдалих матчі? На відміну від команди Бердиєва, яка не дорахувалася через травми низки провідних гравців, із кадровим підбором у Сьоміна все гаразд. Немає Хачеріді, зате сповнений сил зіграти Юссуф. Середню й атакуючу лінію в порівнянні з першим матчем можуть підсилити досвідчені Шевченко, Мілевський, Алієв, Нінкович. Кого команді бракує, так це Тараса Михалика. Тренери розраховують на швидке повернення захисника, але здобувати результат необхідно вже зараз.

Поза всяких сумнівів, на нас чекає цікавий матч. Нескладно передбачити тактику гри «Рубіна», а ось від «Динамо» варто бачити атакуючу гру, розрахунок на вдалі дії в атаці, домінування на полі з перших хвилин зустрічі. Активна гра в нападі та надійний захист, висока самовіддача, бажання бути кращими за суперника в кожному епізоді. Рецепт ведення гри, який принесе підсумковий успішний результат для «Динамо», напевно відомий Юрію Сьоміну. Тепер справа за гравцями втілити його на футбольному полі.

Матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Рубін» – «Динамо» відбудеться 3-го серпня в Казані на стадіоні «Центральний». Початок о 19:00 (час київський). Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».


Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер