»Рубін» – «Динамо»: арбітри з Голландії

»Рубін» – «Динамо»: арбітри з Голландії

Комітет арбітрів УЄФА визначився з кандидатурами суддів, які будуть обслуговувати повторні поєдинки 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Матч «Динамо» з «Рубіном», який відбудеться 3 серпня на Центральному стадіоні в Казані, буде обслуговувати бригада арбітрів із Голландії на чолі з 44-річним Ериком Браамхааром (Eric Braamhaar). Арбітр ФІФА з 2002-го року, найвищим досягненням голландця є обслуговування матчів групових турнірів Ліги чемпіонів (2006/2007 – 2008/2009 рр.) та півфінального поєдинку Кубка УЄФА в сезоні 2006/2007 («Осасуна» – «Севілья» – 1:0). Нинішній сезон є останнім для арбітра на міжнародній арені.

У послужному списку Браамхара немає матчів за участю «Динамо», а ось зустрічей із українськими командами вдосталь. У першому раунді Кубка УЄФА 2002/2003 запорізький «Металург» вдома зіграв внічию з німецьким «Вердером» (2:2), також нічийний результат було зафіксовано в поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Олімпіакос» (2:2) та Україна – Хорватія (0:0) у відбірковому турнірі ЧС-2010. Більше за інших не пощастило львівським «Карпатам», які у груповому турнірі Ліги Європи минулого сезону поступилися на виїзді дортмундській «Борусії» (0:3).

Допомагати Браамхаару будуть його співвітчизники – Аренд Бринк (Arend Brink) та Роб ван де Вен (Rob van de Ven). Функції резервного арбітра виконає Сердар Гезебююк (Serdar Gözübüyük). В якості делегата УЄФА на матчі буде працювати Тугомир Фрайман (Tugomir Fraiman) зі Словенії, а роботу бригади арбітрів оцінить поляк Славомир Стемпнієвські (Slavomir Stempnievski).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер