Рудольф Сухомлинов перейшов у молодіжну команду

Рудольф Сухомлинов перейшов у молодіжну команду

Зокрема, з команди Андрія Гусіна під керівництво Олександра Хацкевича перейшов захисник Рудольф Сухомлинов, у якого закінчився контракт з клубом. У минулому році він мав трохи ігрової практики у складі другої динамівської команди, (8 матчів у першій частині нинішнього сезону в першій лізі і 13 - в сезоні 2011/2012), але отримав шанс проявити себе в турнірі молодіжних команд, підписавши нову угоду з «біло-синіми».

- До цього футболіста ще треба придивитися, - зазначив старший тренер резервістів «Динамо» Олександр Хацкевич. - Сказати щось конкретне про Рудика Сухомлинова та інших хлопців зможу тільки після турніру Макарова. Звісно, якщо б ми не мали про нього уявлення, не запрошували б у команду. Хлопець 1993-го року народження, у нас також грають хлопці такого віку, тож, чому б і ні? Може, йому ще рано грати в першій лізі, втім, це стосується багатьох хлопців, не лише його. «Динамо-2» не захотіло продовжувати з ним контракт, ми ж даємо хлопцю можливість побути в команді і проявити себе, свої найкращі якості.

Що стосується турніру Макарова, в ньому братимуть участь більшість хлопців з команди U-19, і лише сім чоловік з дубля. Тому вести тренувальний процес і керувати хлопцями, в основному, буде Валентин Белькевич.

Про те, як відбувся його перехід у молодіжну команду, розповів і сам гравець:

- По закінченню першої половини сезону Андрій Леонідович сказав, якщо у когось є питання, підходити до нього. Оскільки у мене закінчувався контракт, я хотів знати своє майбутнє. Ми поговорили, тренер вказав на мої недоліки, сказав, над чим ще потрібно працювати, і зізнався, що у мене будуть труднощі з потраплянням в основний склад команди. Мені ж потрібно грати, і я хочу грати, тому, звісно, не міг погодитися на те, щоб сидіти на лаві запасних. У підсумку, мене забрала до себе молодіжна команда, я підписав новий контракт на не дуже тривалий термін, а Олександр Хацкевич сказав, що мені доведеться доводити право на місце в складі. Постараюся скористатися своїм шансом, думаю, на зборах для цього буде можливість.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер