«Рух» – «Динамо» – 1:1. Післяматчева пресконференція Віталія Пономарьова

«Рух» – «Динамо» – 1:1. Післяматчева пресконференція Віталія Пономарьова

Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов поспілкувався з представниками ЗМІ після матчу 21-го туру VBET Ліги проти «Динамо» (1:1).

- Не боялися грати у футбол, по сьогоднішньому матчу було видно, що не все, але багато чого хлопцям вдавалося. По грі дуже важливим був фактор психології – у нас дуже багато молодих футболістів, і турнірне становище дуже тисне на них. Вони ніколи не були в подібних ситуаціях, і для них буде величезний досвід, якщо вони подолають ці труднощі. Матч же проти «Динамо» показав, що можна грати з будь-якою командою, показувати свій футбол, не боятися.

- «Рух» створив кілька небезпечних моментів. Чого не вистачило, щоб вирвати перемогу?

- Кожен забитий м’яч – це індивідуальна майстерність футболіста. Климчук виконав дуже багато роботи, в тому числі чорнової, тому в деяких епізодах, можливо, позначилася втома. Загалом я задоволений, як хлопці провели матч.

- Що з Дідиком?

- Отримав пошкодження ще на розминці. Почав гру, але відразу поміняли його. Поки невідомо, що у нього, подивимося, чи зможе він готуватися до наступного поєдинку.

- Після того, як ви стали головним тренером, команда забила перший гол, здобула вже друге очко. Чи можете спрогнозувати, що буде далі?

- Ми хочемо грати у хороший агресивний футбол. Звичайно, на це потрібен час, але у нас його немає, оскільки потрібно набирати очки, щоб виконати головне завдання – залишитися у Прем’єр-лізі. Але при цьому я переконаний, що у цієї команди велике майбутнє, і якщо все вдасться, то за рік-два вона зможе боротися за потрапляння до єврокубків.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер