Руслан Ротань: «Із «Дніпром» не контактував»

Руслан Ротань: «Із «Дніпром» не контактував»

Незабаром гравці «Динамо» повернуться з відпустки і розпочнуться напружені трудові будні. Півзахисник команди Руслан Ротань розповів про те, як провів канікули, а також прокоментував чутки, що поповзли в Інтернеті.

- Руслане, як святкував новорічні свята?

- Традиційно – у сімейному колі. Адже Новий рік – це, перш за все, сімейне свято. Так було раніше, стараюсь не порушувати цю традицію і зараз.

- Що дарував, що отримав у подарунок?

- Дитина, звичайно ж, отримала багато м’яких іграшок. А от ми з дружиною вирішили обійтись без подарунків. Адже кращий подарунок – наше взаємне кохання.

- Повернемось до футболу. Як оцінюєш для себе 2007 рік з професійної точки зору?

- Я не маю права оцінювати… У принципі, за мене все скажуть результати, показані командою в минулому році.

- А які перспективи бачиш для себе в цьому році?

- Я не ясновидець – передбачити не можу. Єдине, що знаю напевне, - потрібно наполегливо працювати над собою. Тоді і успіх буде зі мною.

- Зовсім скоро розпочнуться збори. Уже встиг засумувати за футболом?

- Звісно. Футбол – це така річ, що якщо два дні не пограєш то вже тягне бігати, копати м’яч. Отож, повернення з відпустки чекаю з нетерпінням.

- Останнім часом в Інтернеті ходять чутки про твоє можливе повернення в «Дніпро». Чи була розмова з керівництвом «Динамо» з цього приводу?

- Так, мені доводилось читати подібні новини. Але жодних контактів зі мною з боку керівництва ні «Динамо», ні «Дніпра» не було. Тому з абсолютною впевненістю можу завірити, що всі новини – не більше, аніж чутки.

- Генеральний директор «Динамо» Резо Чохонолідзе неодноразово заявляв, що оптимальний варіант складу команди – 70 % українців і 30 % іноземців. Твоя думка з цього приводу?

- Згоден. Якщо легіонер перевершує українських гравців, то не бачу смислу тримати його на лаві запасних. В іншому ж випадку, гадаю, краще давати грати і набиратись досвіду нашим хлопцям.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер