Руслан Ротань викликав вісьмох динамівців на збір молодіжної збірної України

Руслан Ротань викликав вісьмох динамівців на збір молодіжної збірної України

Під час збору заплановано кілька поєдинків за участі нашої команди. «Синьо-жовті» візьмуть участь у Турнірі Валерія Лобановського та проведуть товариський матч із Туреччиною. Головний тренер команди Руслан Ротань на цей етап підготовки викликав 24 футболісти, у тому числі, і вісьмох динамівців. Це воротар Валентин Моргун, захисники Денис Кузик, Костянтин Вівчаренко, Данило Скорко, півзахисник Володимир Бражко та нападники Владислав Супряга і Владислав Ванат.

Також тренерський штаб молодіжної збірної України розраховує на динамівського півзахисника Богдана Білошевського, який на правах оренди виступає за чернігівську «Десну».

Також зазначимо, що до резервного списку потрапили динамівці Микола Михайленко і Назар Волошин, а також Євген Ісаєнко, орендований «Колосом» із Ковалівки.

У турнірі Валерія Лобановського візьмуть участь чотири команди. 26-го травня відбудуться півфінальні матчі. Наша збірна зустрінеться із однолітками з Азербайджану, матч відбудеться на НТК ім. В. Баннікова, а іншу пару склали Туніс (U-21) і Узбекистан (U-21), які свій поєдинок проведуть на «Оболонь-Арені». В залежності від результатів матчів 28-го травня відбудеться фінал та поєдинок за третє місце.

Після завершення Турніру Лобановського молодіжна збірна України вирушить до Туреччини. 2 червня у Стамбулі на стадіоні «Реджеп Таїп Ердоган» підопічні Руслана Ротаня проведуть товариський поєдинок зі збірною господарів U-21.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер