Руслану Нещерету – 22! Вітаємо!

Руслану Нещерету – 22! Вітаємо!

22 січня виповнюється 22 роки воротарю першої команди «Динамо» Руслану Нещерету.

Майбутній голкіпер народився в Мукачевому, що в Закарпатській області. Перше запрошення до «Динамо» отримав у віці 10 років, але його батьки погодилися на переїзд Руслана до столиці лише за два роки, коли «біло-сині» запросили вдруге. У динамівській ДЮФШ юний Нещерет і навчався азам футболу, де завжди виступав у старших групах. Із 17-річного віку почав залучатися до тренувань із першою командою «біло-синіх».

Дебютував за основний склад «Динамо» Руслан у 18-річному віці, зігравши 31 жовтня 2020 року у виїзному матчі з «Дніпром-1» (2:1). З того часу провів за «біло-синіх» у всіх турнірах білше 20 поєдинків, у тому числі запам’ятавшись експертам та вболівальникам своєю яскравою грою на «Камп Ноу» проти каталонської «Барселони». Разом із «Динамо» ставав чемпіоном України у сезоні 2020/2021.

Також грав за юнацькі та молодіжну збірні України. Минулого року став бронзовим призером молодіжного чемпіонату Європи-2023.

У цей святковий день, який іменинник вже не вперше зустрічає на зимових тренувальних зборах, бажаємо Руслану міцного здоров’я, щастя, миру, добра, успіхів у футбольній кар’єрі, а також перемог у всіх сферах життя.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер