Рустам ХУДЖАМОВ: «Динамо» - це бренд, що б там не казали»

Рустам ХУДЖАМОВ: «Динамо» - це бренд, що б там не казали»

- Більшою мірою ми задоволені нічиєю. «Динамо» - завжди сильний суперник, який інших завдань, окрім найвищих, не ставить. Зрештою, це бренд, що б там не казали і в якому стані не перебувала б ця команда. Упевнений, що рано чи пізно вона зможе повернути собі боротьбу за чемпіонські нагороди.

Не приховую, що раніше проти «Динамо» було грати важче. Однак в останні 2 роки ситуація трохи змінилася. Наприклад, в минулому сезоні ми пропустили гол з моєї провини. Якби не було тієї помилки, точно не програли б. Зараз суперник мав декілька реальних моментів, щоб забити: штанга, поперечина, дуже підступний удар Олега Гусєва. Суперник міг реалізувати ці моменти, і тоді не було б про що розмовляти.

Перш за все, ми розуміли, що реально можемо взяти очки і нічого надзвичайного не сталося. Одне або три - не планували, але програвати не збиралися однозначно. Що стосується моєї роботи, то відпочивати часу не було, напруга була постійною. Коли навіть не було ударів, навіси або простріли не давали перевести подих. В окремих епізодах, безумовно, пощастило, - цитує Худжамова офіційний сайт УПЛ.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер