Рустам ХУДЖАМОВ: «Пенальті був чистий»

Рустам ХУДЖАМОВ: «Пенальті був чистий»

- Нерозумно їхати на гру, думаючи лише про те, щоб нам «торбу не набили». На матчі з «Динамо» не можна сказати, що особливий настрій... Але грати в Києві, на такому стадіоні... Приїжджати сюди, виходити та не намагатися грати на максимумі – це, напевно, злочин перед футболом.

- Чи задоволені ви суддівством у сьогоднішньому матчі?

- Так. Не буду нічого вигадувати. Сьогодні ввечері вийдуть футбольні передачі, і думаю, потрібно скоротити експертам час: пенальті був чистий, там навіть розмовляти нема про що! Суддя відсудив практично все справедливо. На жаль, я не бачив моменту, що там сталося з Ярмоленком, що він зробив. Цей момент не беруся судити. А з приводу «точки», не хочу, щоб суддю звинувачували, навпаки, він відсудив добре.

- Під час удару Гусєва ви вгадали кут, але не змогли відбити м'яча. Він добре пробив?

- Звичайно. Загалом, я лягав по землі, тому що він міг пустити м'яча низом.

- Ви є вихованцем «Динамо». До цього часу із трепетом чекаєте на матчі проти колишнього клубу чи це вже в минулому?

- Напевно, в минулому. Минуло вже це все. Звичайно, прикро за «Динамо», що команда потрапила до такої ситуації, оскільки я із семи до 22-х років був у цьому клубі. Для мене «Динамо» – не порожній звук. Як би там моя кар'єра не склалася після «Динамо», я сподіваюся, що все зміниться на кращий бік для них. Команда поки грає не так, як від неї очікують вболівальники.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер