Руй Віторія: «Тримали гру під своїм контролем»

Руй Віторія: «Тримали гру під своїм контролем»

- Була хороша гра, яка у нас виходила. Ми тримали її під своїм контролем. З огляду на потенціал суперника, ми намагалися грати у своєму стилі. Мої установки були виконані й усе задумане здійснилося.

Перемогою «Бешикташа» над «Наполі» ми не дуже стурбовані. У нашій групі боротьба буде вестися до кінця. Ми налаштовуємося на подальшу боротьбу і успішний турнірний похід.

- У Лізі чемпіонів у «Бенфіки» попереду два матчі вдома, це позитивний момент?

- Теоретично це не погано - зіграти два матчі з трьох вдома. Нас будуть підтримувати вболівальники, але це не дає нам якісь гарантії. Якщо ми сьогодні перемогли, це не означає, що ми переможемо і в наступному матчі. У Лізі чемпіонів легких матчів і легких суперників не буває.

- Пресинг з боку «Динамо» був подоланий, гра проходила як ви і задумали?

- Найголовніше, потрібно враховувати сильні сторони суперника. Той же Ярмоленко. Не можу сказати, що у нас всі гравці такого рівня. Але сьогодні ми змогли його нейтралізувати. Повторюся і скажу, що ця гра була виграна завдяки нашим сильним сторонами. Ми показали хорошу гру і при цьому перемогли.

- Сергій Ребров поскаржився, що в «Динамо» немає кістяка з лідерів, не всі гравці мотивовані. На ваш погляд, як можна вийти з таких ситуацій, що потрібно зробити?

- Перш за все, це проблема мого шановного колеги. Хоча для нас це приємна річ, якщо дивитися на конкретний випадок. Хотів би говорити про свою команду, в «Бенфіці» зараз оптимальне поєднання - є досвідчені й майстровиті гравці, і поруч з ними молодь з великим бажанням. Що стосується рішення названих вами конкретних проблем, не можу нічого сказати, адже я не дуже добре знайомий з реальним станом справ у «Динамо».

* фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер