Рибалка та Калитвинцев про своє перебування у «Словані» (ВІДЕО)

Рибалка та Калитвинцев про своє перебування у «Словані» (ВІДЕО)

Сергій Рибалка:

- Тут більше довіряють своїм молодим хлопцям. У «Словані» лише воротар та троє захисників старші 25 років. Решті 20-22. Усі молоді грають. У Чехії немає такого, що якщо ти футболіст, значить ти зірка, всі тебе мають носити на руках, і ти заробляєш великі гроші. Тут футболісти працюють, як звичайні люди, отримують приблизно таку ж зарплату, як вчителі у школі.

Звичайно, «Динамо» в моєму серці. Я люблю цей клуб, вболіваю за нього. Але буває таке, що просто у клубі тебе не бачать або щось не складається у цьому клубі. Деякі образи, звичайно, є. Зокрема, коли не випускали за рахунку, скажімо, 4:0. Чому не дати молодому гравцю пограти 10-15 хвилин, відчути рівень?! А замість цього випускають гравця, який через місяць іде з «Динамо». Коли Газзаєв прийшов, довіряли молодим Гармашу, Ярмоленку, Хачеріді – й ось вони заграли, тепер показують дуже хороший футбол.

Владислав Калитвинцев:

- Окрім «Слована» в мене було ще кілька варіантів, але я обрав цей, на мою думку, найперспективніший. По-перше, є можливість пограти в Лізі Європи, а по-друге, чемпіонат тут хороший, можна набратися великого досвіду.

Кожну гру дивлюся онлайн-трансляції, склади і «Динамо-2», і дубля, і «Динамо» U-19, і першої команди. Стежу, нічого не пропускаю, все читаю, всі інтерв'ю.

Головний тренер «Слована» Ярослав Шилгави:

- Якби все залежало лише від мене, я б залишив Калитвинцева та Рибалку в «Словані» до кінця сезону. Але питання в домовленості між клубами. Скажу лише, що у гравців з «Динамо» дуже хороша школа.

Легенда збірної Чехословаччини Антонін Паненка:

- З українських футболістів, які грали в Чехії, відзначив би Сергія Рибалку, дуже технічного та креативного футболіста.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер