Рибалка та Попов – про матч із «Шаньдун Люнен»

Рибалка та Попов – про матч із «Шаньдун Люнен»

«Динамо» – «Шаньдун Люнен» – 4:1. Коментарі динамівців

Поєдинок проти китайського «Шаньдун Люнен» став дебютним для Сергія Рибалки в основному складі першої команди. 20-річний півзахисник відмінно проявив себе, віддавши голеву передачу та заробивши пенальті.

- Враження найкращі! Команда показала змістовний футбол і здобула впевнену перемогу. В мене також багато чого виходило, тому емоції виключно позитивні. Разом із хлопцями з основної команди було дуже приємно взаємодіяти на полі.

- Упевнено почував себе на полі? По ходу матчу ти й передачі роздавав, і завершував комбінації ударами по воротах…

- У принципі, так. Звичайно, певне хвилювання було присутнім, оскільки хотілося проявити себе. Намагався не робити зайвих рухів і віддавати пас ближньому.

- У моменті з призначенням другого пенальті у ворота «Шаньдуна» довелося похвилюватися за твоє здоров'я…

- Нічого страшного – відбувся лише розбитою губою. В тому епізоді необхідно було відразу приймати м'яча, а я дав йому вдаритися в землю. Помітивши це, воротар спробував ліквідувати загрозу, але збив мене. Пенальті «залізний»! Слава богу, що обійшлося без струсу, і я зміг продовжити гру.

* * *

Відзначившись у матчі з «Шаньдун Люнен», перший м'яч у складі «Динамо», нехай і в товариському матчі, провів македонець Горан Попов.

- У першому таймі було важкувато. Ми атакували, але забити ніяк не могли, та й Зозуля не реалізував пенальті. Після перерви важливу роль зіграли два швидких м'ячі, після чого довести матч до перемоги було нескладно. Перемоги в контрольних матчах дуже важливі напередодні важливих матчів у чемпіонаті та Лізі Європи, тому необхідно перегравати й «Зеніт» у завтрашньому матчі.

- Ти відіграв повністю матч. Як зараз себе почуваєш?

- Настрій і самопочуття хороші. Після сьогоднішнього матчу Юрій Павлович цікавився, чи можу я зіграти й у завтрашньому поєдинку. Почекаємо до завтра, і якщо буде необхідність, я із задоволенням вийду на поле.

- В офіційних матчах візьмешся виконувати пенальті?

- (посміхається) Я готовий. Головне, щоб довірили.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер