Рибалка забиває супер гол, «Слован» б'є «Удинезе»! (+ відео)

Рибалка забиває супер гол, «Слован» б'є «Удинезе»! (+ відео)

Перший матч відбувся в Італії, на стадіоні «Триєстіни» «Нерео Рокко», що в місті Трієст, оскільки домашня арена «Удинезе», стадіон «Фріулі», закрито на реконструкцію.

Владислава Калитвинцева в заявці на гру не виявилося, а Сергій Рибалка з'явився на полі у стартовому складі. Саме він відкрив рахунок у матчі на 16-й хвилині. Після удару Сергія метрів із 20-ти м'яч від поперечини влетів до сітки воріт.

На 35-й хвилині італійці відігралися зусиллями Сильви. За рівного рахунку команди пішли на перерву. Однак у другому таймі «Слован» продовжив своє домінування на полі. На 49-й хвилині триходівка Кушнір – Рабушиц – Делардж завершилася голом останнього.

А на 83-й хвилині гості остаточно глибоко шокували вболівальників «Удинезе». Кушнір забив третій гол, скориставшись передачею Фляйшмана – 1:3. Зазначимо, що Рибалка перебував на полі до фінального свистка.

Матч-відповідь на полі «Слована» відбудеться рівно за тиждень, 29 серпня, а 25 серпня команда з Лібереця в рамках Гамбринус-ліги зіграє вдома з «Богеміанс».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер