З 6-го вересня у продажу квитки на матчі Ліги Європи!

З 6-го вересня у продажу квитки на матчі Ліги Європи!

У продаж надходять квитки відразу на три матчі групового турніру – з бельгійським «Генком» (19 вересня), швейцарським «Туном» (24 жовтня) та австрійським «Рапідом» (12 грудня).

Вартість квитків на один матч становить 50, 70, 90, 100 та 150 гривень у сектори категорії Public, 350 та 400 гривень – у сектори категорії Business (із фуршетом у лаунж-зонах). Обмежень кількості купованих квитків немає.

Для власників абонементів на домашні матчі «Динамо» сезону 2013/14 рр. будуть бронюватися квитки у відповідності з сезонним абонементом. Бронь на ці квитки зніматиметься за сім днів до кожного з матчів – відповідно, на матч із «Генком» (19 вересня) квитки, які не встигнуть викупити власники абонементів, надійдуть у вільний продаж 12-го вересня. Зазначаємо, що власники абонементів можуть придбати квиток не тільки на своє місце, а й кілька інших, що не закріплені за іншими власниками абонементів.

Онлайн-продаж квитків на матчі групового турніру Ліги Європи УЄФА також буде доступний на офіційному квитковому порталі НСК «Олімпійський».

Придбати квитки можна в касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3) і в касах, розташованих на Троїцькій площі (біля метро «Олімпійська»). Власники абонементів свої квитки можуть викупити в касі №1 на Троїцькій площі. Час роботи кас – з 10 до 19 години, без перерви та вихідних. Довідки за телефоном +38 044 279 52 72.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер