З Днем народження, Олексій Олександрович!

З Днем народження, Олексій Олександрович!

Сьогодні виконується 41 рік головному тренеру київського “Динамо” Олексію Михайличенко.

Молодий та амбіційний наставник, під орудою якого “біло-блакитні” стали чемпіонами та володарями Кубку країни, День народження зустрічає на бойовому посту. У своє свято Олексій Олександрович готує команду до наступного туру національного чемпіонату, де на киян очікує нелегкий матч у Маріуполі.

Чудовий подарунок до Дня народження тренера зробила його дружина Інна – шість днів тому у сім’ї Олексія Михайличенко народився другий син!

“Я дихаю футболом і не уявляю собі іншого життя”, - ці слова Олексія Олександровича якнайкраще характеризують його професійну кар’єру футболіста і тренера. Після чудових виступів у складі київського “Динамо”, генуезької “Сампдорії”, “Рейнджерс” із Глазго і збірної СРСР, Олексій Михайличенко розпочав свій власний тренерський шлях і за невеличкий відрізок часу зумів досягнути гарних результатів.

Колектив ФК “Динамо” (Київ), керівництво, гравці та тренерський штаб клубу приєднується до численних вітань на адресу іменинника! Бажаємо Вам, Олексій Олександрович, нових перемог на найвищому рівні, щастя, здоров’я та благополуччя!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер