З Днем народження, Мігеле!

З Днем народження, Мігеле!

Трохи менше року тому цей талановитий футболіст поповнив динамівську команду, підписавши чотирирічний контракт, і вже в першій офіційній грі за «Динамо» (проти київського «Арсеналу» 1:0) встановив унікальне досягнення.

У своїй дебютній зустрічі за «біло-синіх» Мігель, який став першим португальцем у «Динамо» та отримав перед переїздом до Києва напуття від свого друга Роналду, продемонстрував багатий арсенал свого технічного оснащення, відмінну тактичну виучку та бачення поля, за що отримав від вдячних уболівальників клубу найвищу оцінку з можливих – 10!

Період адаптації в динамівському колективі минув для гравця збірної Португалії швидко й успішно, що відзначив і сам Мігел.

- У мене була можливість познайомитися з містом ще до підписання контракту з київським «Динамо», оскільки збірна Португалії грала тут на Євро-2012. Мене дуже добре, тепло прийняли партнери по команді, що мені було дуже приємно. У «Динамо» прекрасна інфраструктура та чудові поля. Гадаю, мій прихід до команди допоможе їй досягти поставлених результатів.

Уже за три місяці його було названо шанувальниками клубу найкращим гравцем «Динамо» в жовтні 2012 року. За доволі короткий проміжок часу півзахисник, на спині якого на його прохання вказано лише ім'я Мігель, став одним із лідерів «біло-синіх». Більшість атак команди ропочинаються саме з нього. У них No.4 або віддає зручні паси, або ж сам вирішується на удари з різних дистанцій. Справжнім головним болем для голкіперів стають стандарти у виконанні Велозу: португалець як із кутових вміє закручувати м'яча у ворота, так і зі штрафних знаходити партнерів.

Незважаючи на свій по-футбольному значний імідж, Мігель скромний, але в той же час по-спортивному честолюбний.

- Я зовсім не зірка. А лише гравець, який приїхав до Києва, щоб показати тут свої найкращі якості та допомогти клубу «Динамо» досягти успіху.

Що ж, щиро побажаємо Мігелю максимально реалізувати свої таланти в нашій команді, адже за його ж власним визнанням він себе не уявляє поза футболом та клубу, для якого він готовий віддати всього себе без залишку.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер