З італійською «Сампдорією» ми тепер друзі!

З італійською «Сампдорією» ми тепер друзі!

Вітчизняні ЗМІ ще на початку червня анонсували новину про розвиток дружніх відносин між київським «Динамо» та генуезькою «Сампдорією». Домовленість між клубами була досягнута за сприяння Генерального консула України в Мілані Володимира Яценківського. І от наприкінці місяця цьому альянсу було надано офіційного характеру.

27 червня спортивний директор клубу Леонід Буряк, а також голова департаменту футболу ФК «Динамо» (Київ) Євген Котельников побували в Генеральному консульстві України в Мілані. Там, у присутності Генерального консула, представники українського клубу зустрілись із генеральним директором «Сампдорії» Джузеппе Мароттою. Офіційні представники українського клубу вручили пану Маротті статуетку, на постаменті якої вигравіювано емблеми «Динамо» та «Сампдорії». Ця фігурка футболіста повинна стати символом співпраці двох клубів.

Перші кроки у розвитку дружніх стосунків між клубами уже є. Так, футболісти 1994 р.н., які представляють дитячо-юнацьку школу «Сампдорії», запрошені взяти участь у турнірі, присвяченому Дню визволення Києва. У подальшому в рамках співпраці планується обмін молодими футболістами, проведення спільних турнірів. Як бачимо, альянс «Динамо»-«Сампдорія» є досить перспективним. Головне – щоб усе задумане вдалось утілити в життя. 



www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер