З поверненням, Сергію!

З поверненням, Сергію!

Понад шістнадцять місяців Сергій Федоров не виходив у першій команді «Динамо» в офіційних матчах. Мужній захисник подолав довгий етап відновлення і знову допомагає рідному клубові.

Нагадаємо, що останній раз Федоров зіграв за «біло-синіх» у вирішальному матчі за «золото» чемпіонату України 2005/06 проти «Шахтаря». Було це 14 травня 2006 року в Кривому Розі. Потім Сергій повинен був вирушити зі збірною на чемпіонат світу, але отримав прикру травму і надовго вибув зі строю.

Багато хто встиг списати вихованця «Динамо», мовляв, вік, за футбольними мірками, уже похилий, пошкодження дуже важке, період відновлення «смертельно довгий». Але Сергій, усупереч усім труднощам, наполегливо йшов до своєї цілі. Довгі місяці відновлюваних процедур, виснажливих тренувань, матчів за другу команду і дубль…

Сьогодні Федоров вийшов у старті проти донецького «Металурга» і показав футбол високого рівня: надійно, спокійно, впевнено.

Ми бажаємо Сергію якомога довше радувати вболівальників своєю майстерністю та добитись усіх поставлених цілей. Із поверненням, і удачі!


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер