Найважливіша гра – у Вукоєвича

Найважливіша гра – у Вукоєвича
Огнєн Вукоєвич

12 серпня національні збірні проведуть офіційні й товариські матчі. Найближчим часом наставник збірної України Олексій Михайличенко оприлюднить список футболістів, які готуватимуться до домашнього поєдинку з Туреччиною.

Паралельно визначаються з кандидатами тренери інших збірних. Як ми вже повідомляли, до тренувального табору Сербії для підготовки до гри з ПАР викликано Мілоша Нінковича. Також в збірній Фінляндії розраховують на Романа Єременка в принциповому поєдинку зі Швецією.

Тренер збірної Румунії Разван Луческу продовжує стежити за Тіберіу Гіоане і викликав його на контрольний матч із Угорщиною. У грі Марокко – Конго наставник «Атлаських левів» розраховує на Ель Каддурі. Щоправда, участь Бадра в поєдинку під питанням – через ушкодження гомілкостопа захисник займається за індивідуальною програмою.

Єдиним із динамівців, хто зіграє цього дня в офіційному поєдинку, в кваліфікації Кубка світу-2010, стане Огнєн Вукоєвич. На Хорватію чекає вояж до Білорусі й боротьба за дуже важливі для цієї країни турнірні очки.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер