Самба Діалло переможно стартував зі збірною Сенегалу U20 на Кубку Африки

Самба Діалло переможно стартував зі збірною Сенегалу U20 на Кубку Африки

Збірна Сенегалу U20, за яку виступає динамівець Самба Діалло, успішно стартувала на груповому етапі молодіжного Кубка Африки.

У першому матчі сенегальці перемогли однолітків із Нігерії, забивши вирішальний м’яч наприкінці першого тайму зустрічі. Самба Діалло, який вивів свою команду на поле з капітанською пов’язкою, увійшов до карного майданчика, обіграв суперника та відпасував на лінію штрафного. Голкіпер Нігерії зреагував на удар Папе Демба, проте з добиванням Сулеймана Файє впоратися не зумів – 1:0.

Після перерви міг забивати і сам Діалло, намагаючись дотягнутися головою до м’яча в падінні. На останніх хвилинах нігерійці влаштували штурм воріт суперників, проте Сенегал втримав переможний рахунок, а Самба Діалло був визнаний найкращим гравцем за підсумками матчу.

Сенегал U20 очолив групу A, набравши перші 3 очки. Суперники «левів» по групі, Єгипет і Мозамбік, розійшлись миром (0:0), здобувши по одному балу.

22 лютого сенегальці проведуть зустріч із Мозамбіком (16:00 за київським часом), а 25 лютого зіграють із Єгиптом (19:00).

Кубок африканських націй U20

Сенегал U20 – Нігерія U20 – 1:0

Гол: Файє (40)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер