Самба Діалло відзначився голом за Сенегал U20

Самба Діалло відзначився голом за Сенегал U20

Гравець київського «Динамо» Самба Діалло днями вирушив до розташування молодіжної збірної Сенегалу, яка готується до участі в Кубку Африканських націй U20.

А сьогодні Самба вже зіграв за збірну. Сенегальці провели контрольний матч в рамках підготовки до турніру, зустрівшись із Замбією.

Діалло вивів свою збірну на поле у статусі капітана і відзначився забитим м’ячем вже на першій хвилині зустрічі. Після прострілу з правого флангу та рикошету від гравця Замбії Діалло розстріляв ворота з близької відстані. У підсумку цей гол залишився єдиним у матчі, Сенегал здобув мінімальну перемогу.

Сам молодіжний Кубок Африканських націй відбудеться з 19 лютого до 11 березня в Єгипті. На груповій стадії Сенегал зіграє у квартеті з Нігерією (19 лютого), Мозамбіком (22 лютого) та господарями змагань (25 лютого).

За регламентом, до чвертьфіналу вийдуть по дві найкращі збірні з трьох груп, а також дві команди з кращими показниками з тих, що посядуть треті місця.

Додамо, що молодіжна збірна Сенегалу тричі у своїй історії грала у фіналах Кубка Африканських націй U20 (у 2015-му, 2017-му та 2019-му), але жодного разу не ставала чемпіоном континенту.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер