Самба Діалло – 21. Вітаємо!

Самба Діалло – 21. Вітаємо!

Сьогодні, 5 січня, свій День народження святкує півзахисник київського «Динамо» Самба Діалло.

Він приїхав на перегляд до «Динамо» влітку 2021 року та в серпні підписав контракт, ставши частиною нашого клубу. У сезоні 2021/2022 провів за юнацьку команду «Динамо» в чемпіонаті України 15 матчів та забив 13 м’ячів, ставши одним із найкращих бомбардирів першості та посів друге місце у гонці бомбардирів. Також Діалло яскраво проявив себе у Юнацькій Лізі УЄФА. У восьми матчах сенегалець забив 5 м’ячів і дійшов разом із командою до 1/8 фіналу.

Вдалий виступ Діалло не залишився непоміченим, і на здібного футболіста звернув увагу тренерський штаб першої команди «Динамо». Починаючи з сезону-2022/2023 Самба почав залучатися до роботи з основним складом. Дебютував у виїзному матчі групового турніру Ліги Європи проти кіпрського АЕКу (3:3).

Також Діалло активно залучався до збірних Сенегалу різного віку. Найбільших успіхів Самба досяг із національною командою U20, в якій був капітаном.

Вітаємо Самба з Днем народження, бажаємо здоров’я, щастя, злагоди, успіхів на футбольному полі, побільше перемог і забитих м’ячів. А також здійснення мрій, миру і безпеки в Україні. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер