Найважчі дні позаду

Найважчі дні позаду

Субота та неділя для звичайних людей, певно, найулюбленіші дні тижня. На київських динамівців у цей час чекали найважчі тести на ялтинському зборі.

Команда виконала величезний обсяг роботи, запропонований тренерським штабом. "Улюблений" тест гравців "5х300" приніс новий клубний рекорд - під час п'ятого забігу Бадр Ель Каддурі дуже всіх вразив своїм феноменальним результатом. Залишалось тільки здивовано похитати головою, як Бадру вдалось те, що він зробив, залишиться загадкою. Окрім марокканця відмінні результати показали Чеснаускіс та Гусєв. а час інших хлопців був вище за середній рівень.

Окрім того, футболісти здали кілька інших нормативів і, в цілому, продемонстрували добрі результати. "Є воля, характер і бажання. А це - найголовніше!" - так прокоментував роботу за останні дні наставник "Динамо" Олексій Михайличенко.

Попрацювати в такому темпі при спеці в +32-35 потребує великих зусиль. Утім, досвід більшості футболістів (це перший такий збір у Нанні, Алессандро, Темілє, Нінковича, Чеснаускіса, Корниленко, Бідненко) дозволяє їм після тренування достатньо швидко відновлюватись і вже наступного заняття показувати високий рівень готовності.

Вчора ввечері практично всі динамівці подивились фінальний матч чемпіонату Європи. "Це урок для всієї футбольної Європи. Греки показали, що зараз головне це тактика та зіграність, взаєморозуміння і грамотна робота тренерів, а не розсип розкручених зірок. Це футбол майбутнього." - така точка зору тренера воротарів "Динамо" Михайла Михайлова.

Найближчі дні на футболістів буде чекати улюблена динамівцями ігрова робота, тобто вправи з м'ячем, відпрацювання ударів, декілька міні-спарингів. В середу вранці на полі місцевого стадіону "Динамо" проведе традиційний контрольний поєдинок із "Іллічівцем" (Маріуполь) (формат гри 6 таймів по 15 хвилин), а наступного дня чартерним рейсом повернеться до Києва.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер