Найкращий за гольовими передачами – Джермейн ЛЕНС!

Найкращий за гольовими передачами – Джермейн ЛЕНС!

Влітку він у складі збірної Нідерландів узяв участь у чотирьох поєдинках на чемпіонаті світу в Бразилії та заслужено отримав бронзову медаль, відсвяткувавши цей успіх із командою.

Після свого повернення «летючий голландець» відразу же заявив, що продовжить наполегливо працювати на благо «біло-синіх» та своє майбутнє пов'язує лише з київським «Динамо».

І, варто визнати, що це йому в першій половині поточного сезону вдалося! 18 жовтня в 9-му турі Прем'єр-ліги у виїзному матчі проти ужгородської «Говерли» на 46-й хвилині після перехоплення на лівому фланзі Джермейн Ленс розігнав атаку, віддав пас на Ярмоленка, отримав м'яча у відповідь (Андрій віддав пас п'ятою) та пробив із лінії штрафного майданчика повз воротаря.

Гол вийшов дуже красивим, що й підтвердило голосування від ТСН «Проспорт» та програми «Профутбол» на телеканалі 2+2.

У листопаді Джермейн Ленс став найкращим гравцем місяця в нашому клубі за підсумками голосування вболівальників. Найбільшу кількість голосів, майже три тисячі, він отримав за домашню гру Ліги Європи проти «Ріу Аве», в якій динамівський вінгер забив переможний гол, взявши ініціативу на себе та зробивши вражаючий рейд зі свого флангу до воріт португальської команди.

Дві з половиною тисячі голосів голландець отримав за гру проти запорізького «Металурга», в якому він забив два голи та віддав гольовий пас. Більше тисячі вболівальників визнали Ленса найкращим у грі з «Карпатами», а також у переможному матчі проти «Дніпра», де Ленс також забив, як виявилося, переможний гол, а також віддав результативний пас.

Загалом у листопаді Ленс провів у грі 505 хвилин основного часу, виходячи в кожному матчі у стартовому складі. На його рахунку чотири голи та дві результативні передачі.

Загалом же в домашній частині сезону (чемпіонат, Кубок, Суперкубок) динамівський 7-й номер віддав вісім гольових передач, ставши за цим показником найкращим у команді!

Зменшувати обертів голландець, який став улюбленцем київської публіки у другій частині сезону, зовсім не збирається: «У нас хороша мотивація. Ми хочемо досягти фіналу Ліги Європи. Окрім цього, в Києві зачекалися чемпіонства, вболівальники п'ять років не бачили золотих медалей, адже, якщо ми виграємо їх, команда повернеться до Ліги чемпіонів. Ось до цього й потрібно прагнути!»

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер