Збірна Єременка трималася до останнього

Збірна Єременка трималася до останнього
У відборі Єременко

Товариські матчі провели національні збірні різних країн світу.

У Фаро зустрічалися Португалія та Фінляндія. Всі 90 хвилин у складі команди «суомі» провів півзахисник Роман Єременко. Господарі переважно володіли ініціативою, але забити м'яч зуміли лише під завісу зустрічі. Хююпя в штрафному майданчику збив Данні, а Криштіану Роналду без проблем реалізував пенальті.

Принциповий матч пройшов у Бухаресті. Румунія приймала Хорватію і в напруженій боротьбі поступилася 1:2. Господарі зусиллями Марики відкрили рахунок на початку зустрічі, але за кілька хвилин Ракитич відновив рівновагу. Надалі обидві команди могли повести в рахунку, але більше пощастило гостям. На 75-й хвилині Ніко Кранчар встановив остаточний рахунок у матчі. Півзахисник «Динамо» Огнєн Вукоєвич провів на полі двадцять хвилин - з 61-ї по 81-у хвилину.

У Касабланці відбувся матч Марокко - Чехія. В присутності 36 тисяч глядачів обидві команди могли неодноразово відзначитися, але рахунок так і не було відкрито - 0:0. Бадр Ель Каддурі провів на полі весь матч. А збірна Гвінеї програла на виїзді Камеруну - 1:3. Нападник Ісмаель Бангура, хоч і вирушив до розташування команди, на поле так і не вийшов через невелике ушкодження, яке він отримав ще на зборі «Динамо» в Іспанії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер