Збірна Хорватії вийшла до плей-офф

Збірна Хорватії вийшла до плей-офф

Завершилася групова стадія кваліфікації Євро-2012. На даний момент із динамівців, окрім представників збірної України, наступного літа на полях України та Польщі може зіграти Огнєн Вукоєвич.

Хорватія Латвія 2:0

Команда Славена Білича до останнього сподівалася на осічку збірної Греції у Грузії, але бажаного не сталося. У результаті хорвати посіли друге місце в групі F, що дає право зіграти в раунді плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи-2012. Домашню перемогу над Латвією 2:0 хорвати здобули без Огнєна Вукоєвича, який провів усю зустріч на лаві запасних. Тепер, щоб зіграти влітку на Євро-2012, хорватам у листопаді за сумою двох зустрічей доведеться пройти другу команду іншої відбіркової групи.

Словенія Сербія 1:0

Сенсаційний результат було зафіксовано у групі С. Збірна Естонії вперше в історії посіла у відбірковій групі друге місце, залишивши позаду Сербію, Словенію та інших. Щоб випередити естонців, збірній Сербії в останньому матчі групового турніру необхідно було на виїзді перемогти Словенію. Завдання виявилося нездійсненним. Мілош Нінкович провів на полі перші 72 хвилини, але нічим не зміг допомогти своїй команді.

Македонія Словаччина 1:1

Збірна Македонії давно втратила шанси кваліфікуватися на Євро-2012. У завершальному матчі групового турніру македонці незалежно від результату залишилися б на передостанньому, п'ятому місці. Основний гравець Македонії Горан Попов звітну гру пропускав через дискваліфікацію.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер